En
Gr
Ro

Soft1 Open Enterprise Edition

Soft1 Open Enterprise Edition

Gjenerata e Re e Softuerit Soft1

Soft1 Open Enterprise Edition është gjenerata e re e softuerit Soft1. Mbështet në mënyrë të efektshme veprimtaritë e "ndërmarrjes të hapur" bashkëkohore pavarësisht nga madhësia e saj apo industria e operimit, duke adresuar plotësisht nevojat për:

 • Akses të sigurt dhe të besueshëm në të dhënat e biznesit nga kudo, me çdo pajisje
 • Bashkëpunime të automatizuara me partnerët, klientët dhe ofruesit
 • Përshtatje e lehtë e funksionalitetit për reagim të menjëhershëm në sfidat e reja të tregut.

Soft1 Open Enterprise është i disponueshëm në kombinime të ndryshme që mbështetin çdo model operimi (on-premise - cloud).

Edicioni i ri i softuerit Soft1 përfshin tre (3) kombinime të veçanta të Soft1 Cloud ERP që mundësojnë punimin në cloud.

Soft1 Open Enterprise Edition përfshin aplikacione uebi & portative që zgjerojnë aftësitë e softuerit Soft1 dhe lejojnë përdorimin e zgjidhjeve të "lëvizshmërisë të ndërmarrjes" të cilat përmbushin kërkesat e të punuarit larg nga zyra.

Duke përdorur teknologji inovative, aplikacionet e reja të uebit & portative mund të futen me lehtësi në instalimet e Soft1, pavarësisht nga modeli i tyre i operimit! Me lehtësi, pa asnjë kompleksitet teknik!

Soft1 Open Enterprise ofron një sistem modern, me dobi dhe avantazhe të konsiderueshëm për "ndërmarrjet e hapura" të sotme!

 

Provoni Soft1 Open Enterprise FALASalt

 

 • ERP

  Soft1 ERP

  I vlersuar me disa çmime , Soft1 ERP është më shumë se një sistem menaxhimi i burimeve të bizneseve. Ai është një program softuer i “arkitekturës së hapur” i cili kombinon eksperiencën 30-vjeçare me më shumë se 12.500 implementime të suksesshme duke përdorur teknologjinë më të fundit. Soft1 ERP
 • Soft1 Cloud ERP

  Soft1 Cloud ERP

  Soft1 Cloud ERP is a state-of-the-art cloud ERP solution that provides clear and significant advantages. Every business may now operate a complete, high-end IT system, without any compromises in reliability and security. Soft1 Cloud ERP

Testimonial

 • “The transition on Cloud operation offered a modern ERP system to our company, with configuration abilities according to our development demands. The advanced Soft1 Cloud ERP solutions provide our employees with easy and reliable access in business data, without geographical or time restrictions, facilitating the installation of big-distance projects.”
  Menelaus Samaras CEO, G.Samaras S.A.

User Login