En
Gr
Ro

Infrastruktura Cloud

Infrastruktura Cloud

Microsoft Windows Azure: utmost security, reliability and availability!

Soft1 Cloud ERP uses Microsoft's state-of-the-art Data Centers, utilizing the advantages of the Microsoft Windows Azure platform.

Using advanced technologies, the Windows Azure platform provides absolute security and availability for processing units, databases and file storage used by Soft1 Cloud ERP.

In the same Data Centers are hosted applications from several of the largest companies worldwide, with the guarantee of Microsoft that ensures:

 • Strictly controlled access to all areas of the Data Center, only for authorized personnel
 • Advanced security and recovery systems, even in cases of natural disasters
 • Safe operating conditions in a fully automated environment of the highest standards
 • 99.95% availability utilizing technologies fault tolerance, automatic replication, backup & recovery, load balancing, etc.
 • 24x7 support from Microsoft experts
 • International Certifications

How do you benefit from Soft1 on Windows Azure?

 • Your business software operates in a fully automated environment which outperforms by far a common data center.
 • The flexibility offered by the platform along with the structured environment APIs, enable the use of special mechanisms to control the Soft1 Cloud ERP resources. In this way, there is absolute control of the operating environment of the service, thus creating significant economies of scale.
 • A structured, secure and reliable platform that is managed and operated exclusively by Microsoft, significantly increases the effectiveness of your investment.

Related Video

Microsoft Cloud Infrastructure

3:54
ms-cloud-infrastructure-video-thumb
 • Teknologjia Soft1

  Soft1 TechnologySoftueri Soft1 paraqet një numër të madh avantazhesh në lidhje me strukturën arkitektonike të tij , me teknologjinë që përdor dhe funksionet që kryen.

 • Teknologjitë Soft1 Cloud

  Cloud DeploymentSoft1 Cloud ERP operon në data centers më moderne të Microsoft dhe përdor në mënyrën më të mirë avantazhet teknologjike të platformës Windows Azure të Cloud..

 • Përse soft1 është zgjedhja e duhur për ju?

  Soft1 është një kompani dinamike me një prezencë të gjerë në tregjet ndërkombëtare.Me një numër të madh klientësh kudo në botë, programi Soft1 mbulon plotësishtë nevojat e bizneseve të mesme dhe të mëdha duke arritur të vlersohet me disa çmime për inovacion dhe rolin e tij kryesor në treg.

User Login