En
Gr
Ro

CRM

CRM

Në mjedisin e sotëm sfidues të biznesit, kompanitë më të mira po qëndrojnë të përqendruara në pasuritë e tyre më me vlerë - klientët e tyre. Menaxhimi i efektshëm i marrëdhënieve me klientët tani shtrihet në zemrën e çdo funksioni të korporatës.

Soft1 ERP ofron një funksionalitet të fuqishëm për menaxhimin e marrëdhënieve me klientët dhe mund t'ju ndihmojë të arrini kapacitete të diferencuara me qëllim që të konkurroni në mënyrë të efektshme për kohë të gjatë.

Soft1 CRM automatizon plotësisht të gjitha procedurat e shitjeve dhe shërbimin ndaj klientit. I jep mundësinë punonjësve të kenë akses me lehtësi në të gjitha informacionet që u duhen - në kohë reale, pavarësisht se ku ndodhen. Soft1 CRM sjell së bashku informacionet e klientëve tuaj në një vend dhe i përdor këto të dhëna për të tregtuar, shitur dhe ndihmuar klientët tuaj në mënyrë më të efektshme.

Soft1 CRM ju ofron mjetet për të rritur mundësitë dhe mbyllur raportet, ekzekutuar fushatat e shënjestruara dhe kosto-efektive, zgjidhur problemet me klientët shpejt dhe në mënyrë të efektshme dhe rritur produktivitetin në fushë. Dhe mund ta zgjeroni gjithmonë funksionalitetin e Soft1 CRM për t'iu përshtatur edhe më mirë proceseve tuaja të biznesit.

Funksionet

 • Llogari & Kontakte
 • Udhëheqje & Mundësi
 • Detyra & Aktivitete
 • Porosi Shitjesh
 • Produkte
 • Fushata Marketingu
 • Mbështetje & Shërbime për Klientin

Dobitë

 • Redukton shpenzimet operacionale
 • Arrin transparencë në shitje, shërbime dhe bashkëveprime marketingu
 • Përmirëson performancën e shitjeve me akses të menjëhershëm në njohuritë për klientin
 • Përshpejton ciklin e shitjeve
 • Rrit produktivitetin
 • Rrit indeksin e kënaqësisë të klientëve
 • Rrit aftësinë e vendimmarrjes

Image Gallery

PROVONI FALASalt

 

 • Soft1 Mobile CRM

  Soft1 Mobile CRM

  Soft1 mCRM application offers substantial capabilities to company executives, enabling them to access critical real-time customer data while on the move. Soft1 Mobile CRM
 • Sales

  Financial Management

  The Sales module of the Soft1 software is ideal for any type of business and allows for the optimization of procedures that pertain to sales. It offers task automation and flexibility based on individual needs, leading to increased sales, lower sales cost and more profitable customer relations. Financial Management

Testimonial

 • “SoftOne proved to be the right choice and an experienced partner. Both Bank's and Legal Offices' responsible persons characterized it a very satisfying solution that will add value to our daily operations, being such a "smart" and user friendly application.”
  Dimitrios Lampridis Vendor Management, Alpha Bank

User Login