En
Gr
Ro

ERP

ERP

Maksimalizoni fleksibilitetin e biznesit tuaj në operime pa limite.

I vlersuar me disa çmime , Soft1 ERP është më shumë se një sistem i zakonshëm menxhimi i burimeve të biznesit.Ai është një program softuer i <<arkitekturës së hapur>> i cili kombinon eksperiencën 30-vjeçare me më shumë se 12.500 implementime të suksesshme duke përdorur teknologjinë e fundit.

Soft1 ERP do të ndihmojë biznesin tuaj në përmirësimin e operimeve të biznesit si dhe do të rrisë konkurencën e tij.

Soft1 ERP Ecosystem

Soft1 ERP Ecosystem

Soft1 është dizenjuar me thjeshtësin dhe fleksibilitetin e duhur në mënyrë që të mbulojë me efikasitet nevojat konkrete të biznesit tuaj.Bëhet fjalë për një sistem të unifikuar dhe plotësishtë të kofigurueshëm që ju ofron thjeshtëzim të proçedurave , vizione strategjike si dhe produktivitet që kontribon realisht në zhvillimin dhe realizimin e qëllimeve tuaja.

Soft1 përmush plotësishtë nevojat në rritje të kompanive për “lëvizshmëri biznesi” duke përdorur aplikacionet Web & Mobile.Këto aplikacione lejojnë akses të sigurt dhe të besueshëm në të dhënat e biznesit nga kudo , me përdorimin e pajisjeve të lëvizshme (tablet , smartphone etj)

Soft1 ERP disponohet në Cloud si dhe në instalimet on-premise. Mund të zgjidhni blerjen e programit kompjuterik me liçencë përdorimi ose mund të bëni abonim vjetor i cili përmban gjithashtu edhe versionet e reja.

Merrni kontrollin absolut të biznesit tuaj duke përdorur një sistem të unifikuar që do të përmirësoj rendimentin e biznesit tuaj.

Avantazhet

 • Sistemi “one -for-all”
 • Operime , teknologji moderne
 • Funksion novator në Cloud
 • Zgjidhje mobility
 • Modele alternatrive disponimi
 • Implementim i thjeshtë
 • Zgjerim i mëtejshëm

Benifitet

 • Kosto e ulët (kosto totale )
 • Akses i sigurt dhe i besueshëm në të dhënat e biznesit , nga kudo
 • Fleksibilitet në përshtatjen e proceseve
 • Ndërlidhje e plotë me aplikacione të tjera
 • Automatizim i proceseve të partneritetit
 • Rritja e produktivitetit dhe rendimentit
 • Shpejtësi në operimet e biznesit
 • Vizion i fortë strategjik

 

PROVONI FALASalt

 

 • Soft1 Cloud ERP

  Soft1 Cloud ERP

  Soft1 Cloud ERP is a state-of-the-art cloud ERP solution that provides clear and significant advantages. Every business may now operate a complete, high-end IT system, without any compromises in reliability and security. Soft1 Cloud ERP
 • Teknologjia Soft1

  Soft1 TechnologySoftueri Soft1 paraqet një numër të madh avantazhesh në lidhje me strukturën arkitektonike të tij , me teknologjinë që përdor dhe funksionet që kryen.

 • Modelet e operimit Soft1

  Delivery MethodsEvoluimi i teknologjisë ka krijuar mënyra të reja të operimit e informatizimit të një biznesi , ku , përveç modeleve operuese tradicionale në servis natyral mund të përdor edhe opsionet Cloud.

 • Përse soft1 është zgjedhja e duhur për ju?

  Soft1 është një kompani dinamike me një prezencë të gjerë në tregjet ndërkombëtare.Me një numër të madh klientësh kudo në botë, programi Soft1 mbulon plotësishtë nevojat e bizneseve të mesme dhe të mëdha duke arritur të vlersohet me disa çmime për inovacion dhe rolin e tij kryesor në treg.

Testimonial

 • “Given the frequent changes in Greek legislation relating to payroll, as well as the large number of our employees (>600), the Soft1 application has really helped us save valuable time in dealing with all issues raised, validly and on time.”
  Evangelos Mantzounis Payroll Manager, Deloitte Greece

User Login