En
Gr
Ro

Soft1 100

Soft1 100

“Biznes i vogël” nuk do të thotë më pak sfida.”Biznesi i ri “ nuk do të thotë nevoja dhe prespektiva të kufizuara.Të vogla ose të mëdha ,të reja ose me prani disa vjeçare në treg ,bizneset kanë të njëjtat nevoja dhe probleme.Thjeshtë shkalla ndryshon.

Soft1 100 ofron zgjidhje për të gjitha nevojat moderne të bizneseve të vogla dhe të mesme.

Seksionet e operimeve të Soft1 100 mbulojnë në mënyrë absolute të gjitha punimet tuaja të përditëshme.Cilado qofshin nevojat tuaja të biznesit ,Soft1 100 ju mundëson fleksibilitet dhe shpejtësi në menaxhimin e informacioneve ,në automatizimin e veprimeve si dhe në marjen e vendimeve.

Kështu duke patur të gjitha funksionet e biznesit në një sistem ,fitoni kohë të çmuar në punimet tuaja të përditëshme dhe jeni më produktiv.

Soft1 100 disponohet në treg me liçencë përdorimi ose me abonim vjetor që përmban edhe versionet e reja.

Image Gallery

PROVONI FALASalt

 

 • Implementimi i Projektit

  Project Implementation

  SoftOne ofron një gamë të gjerë shërbimesh të specializuara pavarësisht nga implementimi i projekteve të biznesit, si konsultim aplikacioni, rindërtim i procedurave të biznesit, vendosje e parametrave të aplikacionit, personalizime dhe shumë më tepër. Project Implementation
 • SoftOne Partners Network

  SoftOne Partners Network

  SoftOne has a wide network of certified partners, with in-depth knowledge of Soft1 applications and services. Our partners network fully supports the unique technical and business needs of our customers delivering optimal solutions and agile services. SoftOne Partners Network
 • Përse soft1 është zgjedhja e duhur për ju?

  Soft1 është një kompani dinamike me një prezencë të gjerë në tregjet ndërkombëtare.Me një numër të madh klientësh kudo në botë, programi Soft1 mbulon plotësishtë nevojat e bizneseve të mesme dhe të mëdha duke arritur të vlersohet me disa çmime për inovacion dhe rolin e tij kryesor në treg.

Testimonial

 • "Soft1 ERP completely satisfies our demanding business requirements arising from our wholesale and retail activity in Greece and Cyprus."
  Eleftheria Maragkoudaki CEO, PANDORA GREECE & CYPRUS

User Login