En
Gr
Ro

Soft1 300

Soft1 300

Sot çdo biznes që të zhvillohet duhet të përmirësoj rendimentin e proceseve , të zvogëloj kostot operative dhe të rrisë produktivitetin e tij.Informatizimi i biznesit gjendet në qëndër të operimit të tij.

Soft1 300 përbën zgjidhjen ideale të informatizimit , duke përmbledhur gjithçka ka nevojë një biznes dinamik në një sistem të vetëm.Me seksionet operative që mbulojnë të gjithë aktivitetet , por edhe me mjete të fuqishme si Reporting dhe Business Intelligence ,Soft1 300 mund të përbëj bazën e sigurt për zhvillim dhe inovacion në biznes.

Praktikat më të mira të biznesit si dhe qasjet më moderne pasurojnë në mënyrë të vazhdueshme sistemin informatizues tuajn , kështu mund të përdorni me efikasitet investimet tuaja dhe të prodhoni rrezultate reale.

Me një mjedis shumë miqësor pune dhe mundësi përshtatje të lehtë të operimeve në nevojat e veçanta të biznesit tuaj ,Soft1 300 ju ofron benifite të rëndësishme dhe krijon avantazhe unike.

Soft1 300 përdorë aplikacionet web & mobile që përmbajnë edhe versionet e reja Soft1 Open Enterprise.Këto aplikacione mundësojnë akses të sigurtë dhe të besueshëm në të dhënat e biznesit nga kudo ,me përdorim të pajisjeve të lëvizëshme (tablet , smartphone).

With Soft1 300, your business can achieve more efficient business processes and improve the productivity of its executives, easily and at reduced operating costs!

Image Gallery

PROVONI FALASalt

 

Related Material

 • Soft1 Cloud ERP

  Soft1 Cloud ERP

  Soft1 Cloud ERP is a state-of-the-art cloud ERP solution that provides clear and significant advantages. Every business may now operate a complete, high-end IT system, without any compromises in reliability and security. Soft1 Cloud ERP
 • Implementimi i Projektit

  Project Implementation

  SoftOne ofron një gamë të gjerë shërbimesh të specializuara pavarësisht nga implementimi i projekteve të biznesit, si konsultim aplikacioni, rindërtim i procedurave të biznesit, vendosje e parametrave të aplikacionit, personalizime dhe shumë më tepër. Project Implementation
 • Përse soft1 është zgjedhja e duhur për ju?

  Soft1 është një kompani dinamike me një prezencë të gjerë në tregjet ndërkombëtare.Me një numër të madh klientësh kudo në botë, programi Soft1 mbulon plotësishtë nevojat e bizneseve të mesme dhe të mëdha duke arritur të vlersohet me disa çmime për inovacion dhe rolin e tij kryesor në treg.

Testimonial

 • "Soft1 ERP was the most efficient and reliable business solution for our company. In cooperation with EXETECH, a certified SoftOne partner, we have fully utilized the capabilities of Soft1 ERP, customizing it according to our company’s daily operational needs and requirements."
  Nastos P. Ilias CEO, PETRO S.A.

User Login