En
Gr
Ro

Soft1 ERP

Soft1 ERP

Fitues i disa çmimeve , Soft1 ERP nuk është një sistem i zakonshëm menaxhimi i burimeve të biznesit. Ai është një softuer modern që përshtatet në mënyrë absolute në kërkesat e çdo biznesi.Me teknologjinë e fundit dhe me operime për çdo biznes , Soft1ERP ofron një gamë të madhe zgjidhjesh me benifite dhe avantazhe reale.

Soft1 ERP mbulon kërkesat operative të çdo biznesi dhe ofron informacionin e domosdoshëm për rritjen e produktivitetit si dhe kontribon realisht në zhvillimin dhe realizimin e qëllimeve kryesore.

Dizenjimi i veçantë i Soft1 ERP e bëjnë atë të thjeshtë në përdorim nga të gjithë.

Tërsia operative e Soft1 ERP krijon avantazhe konkuruese dhe hap prespektiva të reja për çdo biznes.Merrni një sistem informatizimi modern me përfitime reale dhe mundësi të shumta siç janë uljet e kostove operative , automatizimi i poceseve , rritja e produktivitetit dhe informimi në kohë reale.

Image Gallery

PROVONI FALASalt

 

 • Modelet e operimit Soft1

  Delivery MethodsEvoluimi i teknologjisë ka krijuar mënyra të reja të operimit e informatizimit të një biznesi , ku , përveç modeleve operuese tradicionale në servis natyral mund të përdor edhe opsionet Cloud.

 • Implementimi i Projektit

  Project Implementation

  SoftOne ofron një gamë të gjerë shërbimesh të specializuara pavarësisht nga implementimi i projekteve të biznesit, si konsultim aplikacioni, rindërtim i procedurave të biznesit, vendosje e parametrave të aplikacionit, personalizime dhe shumë më tepër. Project Implementation
 • SoftOne Partners Network

  SoftOne Partners Network

  SoftOne has a wide network of certified partners, with in-depth knowledge of Soft1 applications and services. Our partners network fully supports the unique technical and business needs of our customers delivering optimal solutions and agile services. SoftOne Partners Network

Testimonial

 • "BoConcept GREECE - Life Concept selected Soft1 Cloud ERP since our establishment in order to implement an advanced solution that effectively supports our company’s entire retail operation."
  George Tsitos CEO, BoConcept GREECE - Life Concept

User Login