En
Gr
Ro

Services Overview

Project Implementation

SoftOne ofron një gamë të gjerë shërbimesh të specializuara pavarësisht nga implementimi i projekteve të biznesit, si konsultim aplikacioni, rindërtim i procedurave të biznesit, vendosje e parametrave të aplikacionit, personalizime dhe shumë më tepër. Project Implementation

Training & Education

Eksperienca jonë e vërtetuar në tregun ERP tregon se që softuerët e biznesit të japin vlerën e tyre të plotë, përdoruesit finalë duhet të zhvillojnë aftësitë dhe njohuritë për mënyrën si ta përdorin me efektshmëri. Training & Education

Support

SoftOne ofron një gamë të gjerë shërbimesh suporti që i përshtaten plotësisht nevojave tuaja specifike të biznesit. Ne u japim klientëve tanë mbështetjen më të mirë të mundshme teknike dhe të zbatimit për të plotësuar në mënyrë të efektshme nevojat e biznesit tuaj - kurdoherë dhe kudo që ju duhen. Support

Teknologjia jonë , përfitimi juaj

 • A Teknologjia Soft1

  Soft1 TechnologySoftueri Soft1 paraqet një numër të madh avantazhesh në lidhje me strukturën arkitektonike të tij , me teknologjinë që përdor dhe funksionet që kryen.

 • B Teknologjitë Soft1 Cloud

  Cloud DeploymentSoft1 Cloud ERP operon në data centers më moderne të Microsoft dhe përdor në mënyrën më të mirë avantazhet teknologjike të platformës Windows Azure të Cloud..

 • C Modelet e operimit Soft1

  Delivery MethodsEvoluimi i teknologjisë ka krijuar mënyra të reja të operimit e informatizimit të një biznesi , ku , përveç modeleve operuese tradicionale në servis natyral mund të përdor edhe opsionet Cloud.

 • D Infrastruktura Cloud

  Cloud InfrastructureSoft1 Cloud ERP përdor data centers më modern të Microsoft dhe avantazhet e platformës Microsoft Windows Azure të Cloud

User Login