En
Gr
Ro

Implementimi i Projektit

Implementimi i Projektit

SoftOne ofron një gamë të gjerë shërbimesh të specializuara pavarësisht nga implementimi i projekteve të biznesit, si konsultim aplikacioni, rindërtim i procedurave të biznesit, vendosje e parametrave të aplikacionit, personalizime dhe shumë më tepër.

Ekspertiza, aftësitë teknike dhe eksperienca e ekzekutivëve tanë në praktikat moderne të biznesit na lejojnë të zbatojmë një qasej metodologjike të unifikuar në implementimin e projektit, duke arritur kështu rezultatet më të mira të mundshme.

Metodologjia e implementimit të SoftOne përbëhet nga procedura të detajuara në lidhje me menaxhimin e projekteve dhe detyrave, pika kontrolli kyçe për zhvillimin dhe afatet e projekteve si edhe dokumentim i plotë. Për më tepër, është shumë elastik duke marrë parasysh veçantitë e çdo kompanie duke iu përshtatur kështu pa vështirësi kërkesave specifike.

Departamenti i Suportit përbëhet nga stafe shumë të kualifikuar me Konsulentë Biznesi, Menaxherë Projektesh, specialistë IT dhe Arkitektë Softueri që u ofrojnë klientëve tanë një gamë të gjerë shërbimesh dhe zgjidhjesh të specializuara pavarësisht nga fusha e tyre e operimit.

Shërbimet tona përfshijnë:

 • Menaxhim Projektesh
 • Analizë Biznesi
 • Ri-inxhinieri e Proceseve të Biznesit
 • Migrim të dhënash
 • Konfigurim parametrash
 • Personalizim
 • Inxhinieri Sistemi
 • SoftOne Partners Network

  SoftOne Partners Network

  SoftOne has a wide network of certified partners, with in-depth knowledge of Soft1 applications and services. Our partners network fully supports the unique technical and business needs of our customers delivering optimal solutions and agile services. SoftOne Partners Network

Testimonial

 • “SoftOne proved to be the right choice and an experienced partner. Both Bank's and Legal Offices' responsible persons characterized it a very satisfying solution that will add value to our daily operations, being such a "smart" and user friendly application.”
  Dimitrios Lampridis Vendor Management, Alpha Bank

User Login