En
Gr
Ro

Support

Support

SoftOne ofron një gamë të gjerë shërbimesh suporti që i përshtaten plotësisht nevojave tuaja specifike të biznesit. Ne u japim klientëve tanë mbështetjen më të mirë të mundshme teknike dhe të zbatimit për të plotësuar në mënyrë të efektshme nevojat e biznesit tuaj - kurdoherë dhe kudo që ju duhen.

Profesionistët e suportit të SoftOne me praktikë të gjerë biznesi janë të angazhuar të kuptojnë nevojat tuaja, të thjeshtojnë kompleksitetin dhe të ofrojnë udhëzime dhe ndihmë eksperte. Pavarësisht nga madhësia e kompanisë tuaj ose industria e përfshirjes, stafi ynë i suportit përqendrohet për t'u siguruar që çdo gjë po punon në mënyrën që ju nevojitet juve.

Duke përdorur mjete dhe teknologji të avancuar, SoftOne ofron shërbime të tilla si:

 • Shërbime suporti në nivelit të parë (Help Desk) me telefon ose e-mail
 • Shërbime suporti të nivelit të dytë me konsulentë të specializuar
 • Mjete të menaxhimit të çështjeve për menaxhimin dhe monitorimin e problemeve
 • Mirëmbajtje Rregullimi: Shërbime suporti teknik për zgjidhjen e problemeve përfshirë problemet me të dhënat, aplikacionin ose proceset
 • Mirëmbajtje Zhvilluese: E përqendruar në modifikimin e aplikacionit sipas nevojave ose kërkesave të bëra nga klienti, si për shembull raportet, ndërfaqet, funksionalitetet ose proceset e reja

Klientët e SoftOne kanë gjithashtu akses 24x7 në informacione, burime dhe shërbime përfshirë Bazën e Njohurive tonë online, dokumentacione të produktit dhe shkarkime, forume online dhe komunitete e informacione të tjera të dobishme.

 • Training & Education

  Training & Education

  Eksperienca jonë e vërtetuar në tregun ERP tregon se që softuerët e biznesit të japin vlerën e tyre të plotë, përdoruesit finalë duhet të zhvillojnë aftësitë dhe njohuritë për mënyrën si ta përdorin me efektshmëri. Training & Education
 • SoftOne Partners Network

  SoftOne Partners Network

  SoftOne has a wide network of certified partners, with in-depth knowledge of Soft1 applications and services. Our partners network fully supports the unique technical and business needs of our customers delivering optimal solutions and agile services. SoftOne Partners Network

User Login